Smartspine LSO low steznik za lumbalnu kralježnicu

Steznik za lumbalnu kralježnicu Smartspine LSO low

Za stabilizaciju lumbalne kralježnice

Ako patite od ozljeda lumbalne kralježnice, steznik pruža umjerenu stabilizaciju i rasterećenje lumbalne kralježnice. Aktivira stabilizaciju mišića, potpomaže senzomotornu funkciju i može olakšati bol.

Sustav za stezanje pomoću kolotura

Sustav za stezanje pomoću kolotura koji se koristi jednom rukom steže se i prilagođava individualnoj anatomiji pacijenta. Omogućuje kompresiju za vrijeme stajanja i sjedenja.

Mrežasti korzet i podstava

Prozračna stražnja podstava i mrežasti korzet rezultiraju poboljšanom prilagodbom pacijentu.

Vezica za povlačenje

Vezica za povlačenje je podesiva i idealna za optimalno postavljanje s prednje strane te pojedinačno podešavanje.

Stražnja ploča

Oblikovana stražnja ploča dizajnirana je prema prirodnom obliku anatomije lumbalne kralježnice kako bi savršeno odgovarala tijelu.Prednosti vidljive na prvi pogled

Pojedinačno podešavanje

Sustav za stezanje pomoću kolotura minimalnom jačinom stezanja maksimalno povećava abdominalnu kompresiju. Steže se i prilagođava individualnoj anatomiji pacijenta. Uz to, sustav radi na principu povlačenja jednom rukom, a vezica za povlačenje je podesiva. Time se osigurava visok stupanj udobnosti i pojedinačno podešavanje.

Savršeno podešavanje

Stražnja ploča oblikovana je tako da oponaša prirodni oblik lumbalne kralježnice. Kako je vezica za povlačenje podesiva, omogućeno je individualno podešavanje koje osigurava izvrsno anatomsko zbrinjavanje.

Visoka razina udobnosti za korisnika

Niskoprofilni dizajn steznika pomaže da on ne izgleda nezgrapno te se može nositi ispod odjeće. Izrađen od mrežastog materijala, korzet uključuje prozračnu podstavu, što omogućuje visok stupanj udobnosti za vrijeme nošenja.

Indikacije

  • Stenoza lumbalne kralježnice
  • Degeneracija međukralježničkih diskova lumbalne kralježnice
  • Spondilolisteza lumbalne kralježnice
  • Fasetni sindrom lumbalne kralježnice