Ortoze za ručni zglob Manu ComforT i Manu ComforT Stable

Sprječavanje neželjenih pokreta ručnog zgloba

Sigurna stabilizacija

U slučaju poteškoća u području ručnog zgloba, ortoze za ručni zglob Manu ComforT i Manu ComforT Stable sprječavaju neprikladne pokrete ručnog zgloba te ga pouzdano stabiliziraju. Fleksija i ekstenzija ograničene su udlagom koja je unaprijed anatomski oblikovana.

Dostupne su dvije inačice: u usporedbi s ortozom za ručni zglob Manu ComforT, ortoza za ručni zglob Manu ComforT Stable duža je dva centimetra te stoga pruža još veću razinu stabilnosti. Postavljanje ortoze je jednostavno: samo gurnite dlan unutra jednako kao što biste učinili i s rukavicom.

Ortoze su izrađene od posebnog mekanog materijala koji regulira temperaturu (Outlast). Rezultat: smanjena razina znojenja i uravnoteženost kože čime se pruža osjećaj ugode.

Materijal za regulaciju temperature Outlast

Outlast je mekani materijal koji regulira temperaturu i osigurava osjećaj visoke razine udobnosti za vrijeme nošenja.

Volarna plastična udlaga

Plastična udlaga prilagođena je vama. Ortoza za ručni zglob Manu ComforT Stable dva je centimetra duža i šira te stoga pruža još veću razinu stabilnosti. Vaš liječnik odlučuje koja je inačica prikladna za vas.

Središnja traka

Posebno široka središnja traka pruža visoku razinu stabilnosti.

Čičak trake s O-prstenom

Čičak trake imaju O-prsten u svrhu lakšeg rukovanja.Prednosti vidljive na prvi pogled

Outlast – inteligentni materijal

"Ni pretoplo, ni prehladno, već baš kako treba - ovo je najbolji način da se opiše učinak materijala Outlast. Materijal upija višak tjelesne topline i ponovno je oslobađa kada je potrebna tijelu. To ima pozitivan učinak na mikroklimu kože. Ugodna „nuspojava“: znojenje se znatno smanjuje te se na taj način postiže aktivno i dinamičko izjednačenje temperature.

Indikacije

  • Nestabilnost ručnog zgloba
  • Iritacija u području ručnog zgloba
  • Iščašenja
  • Subluksacija/dislokacija
  • Sindrom karpalnog tunela
  • Tendovaginitis na području šake
  • Osteoartritis ručnog zgloba
  • Paraliza mišića ručnog zgloba uzrokovana parezom radijalnog živca zbog čega ruka visi (vrijedi samo za ortozu za ručni zglob Manu ComforT Stable)