Lumbo Sensa ortoza za leđa

Ortoza za leđa Sensa Line

Olakšanje za lumbalnu kralježnicu

U slučaju boli u leđima, uzrokovanoj primjerice znakovima trošenja, ortoza osigurava pravilno držanje tijela i pruža aktivno olakšanje za vašu lumbalnu kralježnicu. To pomaže pri umanjenju napetosti i ublažavanju boli. Prozračna potpora s masažnim učinkom također potpomaže protok krvi i funkciju mišića.

Možete postaviti ortozu za leđa Lumbo Sensa u samo nekoliko jednostavnih koraka. Ortoza je udobna za nošenje čak i kroz duža vremenska razdoblja. Ortoza za leđa Lumbo Sensa Women posebno je prilagođena ženskome tijelu i obliku zdjelice.

Trodimenzionalno ravno pletena tkanina

Ortoza se prilagođava svakom obliku leđa zahvaljujući posebnoj metodi tkanja.

Podesiva traka s čičkom na prednjem dijelu ortoze

Jednostavna za postaviti zahvaljujući kontinuirano podesivoj traci s čičkom na prednjem dijelu ortoze, s velikim otvorom za dlanove.

Prozračna pelota

Prozračna pelota s masažnim učinkom potpomaže protok krvi i funkciju mišića.Prednosti vidljive na prvi pogled

Praktičan u svakodnevnom životu

Ortozu možete postaviti sami u nekoliko jednostavnih koraka. Kontinuirano podesive trake s čičkom na prednjem dijelu ortoze s otvorom za dlanove u ovom su slučaju posebno praktične. Uz to, anatomski kroj ortoze čini ju tankom i neprimjetnom ispod odjeće.

Higijena ugodna za kožu

Ortoza za leđa Lumbo Sensa vrlo je ugodna za kožu. Antibakterijska vlakna integrirana u pletenu tkaninu učinkovito umanjuju rast bakterija i sprječavaju nastanak neugodnih mirisa. Funkcionalna vlakna upijaju vlagu i šalju je na površinu pletene tkanine, gdje vlaga brzo ispari.

Dobro prianjanje

Trodimenzionalno ravno pletena tkanina čini potporu udobnom za nošenje. Savršeno se prilagođava tijelu čime se sprječava nastanak natisaka i neugodnih točaka pritiska. Uz ravni oblik, ortoza za leđa Lumbo Sensa dostupna je i u inačici razvijenoj posebno za žensku anatomiju pod nazivom Lumbo Sensa Women.

Indikacije

  • Lumbalni sindrom, bol u donjem dijelu leđa
  • Pseudoradikularni išijas
  • Mišićna neuravnoteženost u lumbalnoj kralježnici
  • Degenerativne promjene u lumbalnoj kralježnici (npr. osteohondroza, spondiloartroza, fasetni sindrom zglobova, itd.)
  • Iritacija sakroilijakalnog zgloba