Lumbo Direxa ortoza za leđa

Stabilizira, umanjuje pritisak, ublažava bol

Pomaže ublažiti bol u lumbalnoj kralježnici

Ortoza za leđa Lumbo Direxa pruža potporu u slučaju blage do umjerene boli u leđima i lumbalnoj kralježnici koja je, na primjer, uzrokovana znakovima trošenja ili protruzijom intervertebralnog diska. Ona stabilizira i umanjuje pritisak na pogođeno područje, čime se može ublažiti bol.

Ortoza za leđa Lumbo Direxa izrađena je od udobnog, prozračnog materijala tako da svoju ortozu za leđa možete nositi i kroz duža vremenska razdoblja. Ortoza je jedva primjetna ispod odjeće zahvaljujući tankom dizajnu. Ortoza za leđa Lumbo Direxa dostupna je u tri modela: uz standardnu inačicu, u ponudi je i strukirana ortoza za leđa Lumbo Direxa Women te ortoza za leđa Lumbo Direxa High višeg kroja, zahvaljujući kojem se umanjuje pritisak na donji dio torakalne kralježnice.

Visina stražnjeg dijela

Ortoza za leđa Lumbo Direxa ima visinu stražnjeg dijela od 24 cm (visina leđa) te prema tome pruža potrebnu potporu, osobito u području lumbalne kralježnice.

Elastične trake

Elastične trake su pojedinačno podesive. To vam omogućuje da sami podesite čvrstoću ortoze za leđa.

Stabilizacijske udlage

Četiri automatski podesive stabilizacijske udlage pružaju potrebnu potporu lumbalnoj kralježnici.

Pelota

Pelota s masažnim učinkom na unutrašnjoj strani ortoze potiče mikrocirkulaciju.Prednosti vidljive na prvi pogled.

Savršeno prianjanje

Plastične stabilizacijske udlage savršeno se prilagođavaju obliku vašeg tijela tako da ortoza za leđa neće skliznuti čak ni kad se puno krećete. Ortoza za leđa Lumbo Direxa također je dostupna u strukiranoj inačici, izrađenoj posebno za žene (ortoza za leđa Lumbo Direxa Women).

Pojačana zaštita

U usporedbi s klasičnim krojem ortoze za leđa Lumbo Direxa, kroj ortoze za leđa Lumbo Direxa High je viši te na taj način pokriva veću površinu leđa. Time se također i umanjuje pritisak na donji dio torakalne kralježnice. Vaš liječnik će vas savjetovati o tome koja je inačica najprikladnija za vas.

Ortoza s funkcijom masaže

Kako bi ortoza za leđa Lumbo Direxa imala još bolji učinak, na unutarnji dio ortoze za leđa postavljena je patela s masažnim učinkom. Ona potiče cirkulaciju u pogođenim područjima.

Pojedinačno podesivi

Zahvaljujući elastičnim trakama moguće je, između ostalog, regulirati i stabilnost ortoze. Prema tome, ona se u skladu s vašim zahtjevima prilagođava potrebi za potporom lumbalne kralježnice

Tanki dizajn

Zahvaljujući svom tankom dizajnu, ortoza za leđa Lumbo Direxa je jedva primjetna ispod odjeće. To znači da niste ograničeni u odabiru odjeće.

Tanki dizajn

Prozračni materijal koji nije štetan za kožu umanjuje znojenje te se prema tome ortoza može nositi i kroz duža vremenska razdoblja.

Indikacije

Lumbo Direxa/Women ortoza za leđa

  • Bol u donjem dijelu leđa
  • Išijas
  • Išijas
  • Degenerativne promjene u lumbalnoj kralježnici
  • Osteohondroza lumbalne kralježnice
  • Fasetni sindrom zglobova lumbalne kralježnice
  • Protruzija intervertebralnog diska u razini od L4 do S1
  • Prolaps intervertebralnog diska u razini od L4 do S1
  • Diskektomija u razini od L4 do S1
  • Iritacija sakroilijakalnog zgloba


Dodatna oprema

Povezani sustavi