Carbon Ankle Seven

Za proizvodnju dinamičkih ortoza za gležanj i stopalo

Dinamika bez kompromisa

Ukoliko imate slabu ili u potpunosti nefunkcionalnu muskulaturu za podizanje i spuštanje stopala ili muskulaturu za ekstenziju koljena, potrebna vam je ortoza za gležanj i stopalo koja vam pruža sigurnu i učinkovitu potporu prilikom kretanja i hodanja.

Karbonske opruge ortoze Carbon Ankle Seven omogućuju izradu iznimno laganih ortoza za gležanj i stopalo koje mogu podnijeti veliko dinamičko opterećenje. One vam omogućuju da hodate na prirodniji način bez puno napora.

Razlog tomu leži u inteligentnom dizajnu i suvremenom karbonskom materijalu. Karbonska vlakna su puno lakša i znatno stabilnija od ostalih usporedivih materijala, unatoč iznimno maloj debljini materijala. Značajke tog materijala vezane uz povrat energije omogućuju osobito dinamičan obrazac hoda.

Dizajn ortoze prilagođen je korisniku, a oblikovan je u skladu s odgovarajućim potrebama. Uz ortozu se može nositi i standardna obuća.

Karbonska opruga

Korištenje karbonske opruge na ortozama za potkoljenicu rezultira prirodnijim i dinamičnijim obrascem hoda.Prednosti vidljive na prvi pogled

Sami odaberite obuću

Ovisno o složenosti vaših potreba, možete nositi i normalnu obuću (visina pete od 10 do 30 mm).

Personalizirani dizajn

Ortoze su izrađene po mjeri u skladu s vašim potrebama.

Čuvanje snage

Tijekom udara pete stvara se energija koja ostaje do trenutka kada se prsti podužu s podloge kada se oslobađa.

Prirodan hod

Baš poput prirodnog stopala, karbonska opruga je za vrijeme hoda blago usmjerena prema van. Također pruža potporu vašim pokretima – ekstenziji koljena i zgloba kuka, što vam omogućuje da hodate na prirodan način.

Budite aktivni

Aktivni ste i sudjelujete u sportskim aktivnostima te vam zbog toga treba ortoza koja pruža potporu, posebice u trenutcima naglih promjena brzine za vrijeme trčanja ili hodanja? Ortoza Carbon Ankle Seven izrađena je baš u skladu s vašim potrebama, a najviše prednosti od toga imaju djeca.


Slični proizvodi