Invalidska kolica za aktivne korisnike

Filtriraj prema:

Avantgarde CLT

Osim modularnog i u potpunosti podesivog dizajna kojim se serija proizvoda Avantgarde razlikuje od svih ostalih, iskusni korisnici mogu dobiti i sklop stražnjeg dijela okvira s pozicioniranim stražnjim kotačima u jednoj cjelini.

više

Avantgarde DS

Sklopiva invalidska kolica Avantgarde još jednom smo nadogradili bez odustajanja od dokazanih prednosti. Brojnim opcijama za individualno podešavanje pružaju optimalnu potporu u svakodnevnom životu aktivnim korisnicima.

više

Zenit

Tražite li invalidska kolica za svaki dan koja su sklopiva i istovremeno imaju sve prednosti kolica čvrstog okvira? Tada su kolica Zenit pravo rješenje.

više

Invader

Invalidska kolica zatvorenog okvira poput modela Invader, koji je izrađen prema individualnim mjerama, pružaju maksimalnu udobnost u vožnji. Jednostavno nepobjediva. Za one koji znaju što žele.

više

Avantgarde CS

Avantgarde CS je sklopivi model invalidskih kolica za aktivne korisnike sa širokim rasponom opcija. Njegov zatvoreni prednji dio okvira s integriranim osloncem za stopala dostupan je uz razne kutove nagiba okvira.

više

Avantgarde CV

Raznovrsna i fleksibnilna kolica Avantgarde CV imaju mnoge mogućnosti za individualnu prilagodbu. Glavna značajka im je mogućnost skidanja oslonaca za stopala,

više

Motus

Motus su prilagodljiva invalidska kolica koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim jedinstvenim željama. Pomični oslonci za stopala i naslon za leđa podesive visine koji se mogu brzo i jednostavno podesiti omogućuju veću udobnost prilikom sjedenja.

više

Ventus

Pouzdan, čvrst i izrađen po mjeri: Ventus su robusna invalidska kolica s čvrstim okvirom i minimalističkim dizajnom okvira, privlačna zbog svoje svestranosti.

više

Voyager Evo

Voyager Evo: jedinstven poput tebe. Odaberi materijal, boje i opcije koje ti najbolje odgovaraju za tvoj jedinstveni Voyager Evo.

više