Elektromotorna invalidska kolica za djecu Skippi/SkippiPlus

Istraživanje svijeta

Kompaktna elektromotorna invalidska kolica za djecu SkippiPlus

Elektromotorna invalidska kolica SkippiPlus s funkcijom podizanja sjedišta omogućuju samostalnost djeci s teškim poteškoćama. Vaše dijete postaje mobilnije, kreće se samostalno i istražuje svijet zajedno s drugom s djecom. Budući da su invalidska kolica jako uska i pokretljiva, vaše će dijete moći istražiti svaki kutak – čak i u zatvorenim prostorima. Upravo zbog tih značajki prijevoz je puno jednostavniji - možete rastaviti model Skippi u samo nekoliko koraka kako bi stao u prtljažnik automobila kompaktne klase.

Ono što model Skippi čini tako posebnim je to što se brojni detalji na elektromotornim invalidskim kolicima mogu prilagoditi potrebama vašeg djeteta. Ugrađujemo odgovarajuću elektroničku upravljačku jedinicu u skladu sa sposobnostima vašeg djeteta. Dubina i širina sjedišta, kao i položaj i nagib nogu mogu se precizno podesiti na modelu Skippi, u skladu s uzrastom.

Vrijeme je za početak istraživanja.

Opcije upravljanja

Upravljačka jedinica elektromotornih invalidskih kolica SkippiPlus uključuje do tri opcije električnog podešavanja. Razvili smo razne posebne opcije upravljanja i opcije upravljanja okolinom za djecu koja ne mogu dobro upravljati kolicima svojim rukama.

Pribor za prijevoz vozilom

Model Skippi može se čvrsto osigurati u vozilu pomoću opcijski dostupnog pribora za prijevoz vozilom.Prednosti vidljive na prvi pogled

Jednostavno za prevoženje

Putujete zajedno s vašim elektromotornim invalidskim kolicima? Uz model Skippi to nije nikakav problem. Možete brzo i jednostavno rastaviti elektromotorna invalidska kolica kako biste ih prevezli u prtljažniku automobila kompaktne klase.

SkippiPlus

SkippiPlus su invalidska kolica s električnim podešavanjem nagiba sjedišta, električnim podešavanjem nagiba naslona za leđa i električnim podešavanjem visine sjedišta. Upravljačka jedinica enAble 50 ima tri opcije električnog podešavanja, pomoću kojih se kolica mogu savršeno prilagoditi djetetu.

Skippi sa sjednim sustavom Squiggles

Razni sjedni sustavi, poput sustava Squiggles, dostupni su kao opcije za model Skippi kako bi se djetetu pružila optimalna potpora prilikom sjedenja.

SkippiPlus s posebnim opcijama upravljanja

Ne mogu sva djeca upravljati elektromotornim invalidskim kolicima sa standardnim upravljačkim mehanizmom. Zbog toga model SkippiPlus može biti opremljen brojnim alternativnim posebnim opcijama upravljanja i opcijama upravljanja okolinom, koje su precizno izrađene u skladu s potrebama vašeg djeteta.

Tehnički podaci

Tehnički podaci  
Maks. težina korisnika 50 kg
Širina sjedišta 300–380 mm
Dubina sjedišta 280–380 mm
Visina sjedišta (bez jastuka) 430 mm
Radijus okretanja 550 mm
Ukupna širina 570 mm
Ukupna duljina uključujući oslonce za stopala 850 mm
Visina leđa 350–460 mm
Duljina potkoljenice 150–380 mm
Visina oslonca za ruke 165–235 mm
Nagib naslona za leđa -9° to +30° mehaničko podešavanje/0° to 25° električno podešavanje
Nagib sjedne jedinice 20° mehaničko podešavanje/20° električno podešavanje
Nagib sjedišta 0°/3°/6°
SkippiPlus: s električnim podešavanjem visine sjedišta 200 mm
Brzina 6 km/h
Maksimalni domet 30 km
Maksimalno trajanje punjenja 12 h
Mogućnost savladavanja prepreka 50 mm
Mogućnost savladavanja uspona 12%
Težina 68 kg

Preuzimanja

Preuzmite dokument:


Dodatna oprema

Slični proizvodi