Sjedni sustav Squiggles

Squiggles – modularni sjedni sustav za djecu između jedne i pet godina

Sjedni sustav Squiggles, sustav koji raste s djetetom.

Sjedni sustav Squiggles početni je model za djecu između jedne i pet godina. Omogućuje pozicioniranje zdjelice, trupa, glave i nogu, a pri tome djetetu pruža najveću moguću slobodu kretanja. Zahvaljujući sigurnoj potpori, dijete može udobno sjediti i svu svoju pažnju usredotočiti na svoju okolinu. Naravno, fiziološki pravilno držanje također pruža potporu ciljevima terapije.

Zahvaljujući brojnim mogućnostima podešavanja, sjedni sustav Squiggles može rasti zajedno s djetetom: visina naslona za leđa može se kontinuirano mijenjati za do 6 cm, a opcionalni pozicioner ramena omogućuje daljnji rast od 10 cm. Površina sjedišta također raste do 10 cm u širinu i dubinu. Sa svojim hi lo podvozjem, sjedni je sustav idealan za sve svakodnevne situacije.

Naslon za leđa koji raste s djetetom

Visina naslona za leđa može se kontinuirano mijenjati za do 6 cm. Opcionalni pozicioner ramena ostavlja prostora za dodatni rast do 10 cm te pruža sigurnu potporu gornjem dijelu tijela djeteta.

Hi lo podvozje za unutarnju uporabu

Sjedište na hi lo podvozju može se postaviti na viši ili niži položaj u samo nekoliko sekundi - primjerice, može se podesiti s visine za igru u vrtiću na visinu stola za objedovanje kod kuće.

Dno sjedišta koje raste s djetetom.

Dno sjedišta sjednog sustava Squiggles može se kontinuirano podešavati u skladu s rastom djeteta – do 10 cm u širinu i dubinu.Prednosti vidljive na prvi pogled

Sjedni sustav Squiggles s mobilnom bazom Kimba Neo za vanjsku uporabu.

Zajedno s podvozjem za vanjsku uporabu Kimba Neo, sjedni sustav Squiggles čini idealnog suputnika – bilo da se radi o odlasku u kupnju ili izletu u prirodu. Za prijevoz i skladištenje, sjedište se jednostavno skida s baze.

Sjedni sustav Squiggles u kombinaciji s elektromotornim invalidskim kolicima Skippi.

Zajedno s elektromotornim invalidskim kolicima Skippi ili Skippi Plus, vaše dijete može se samostalno kretati u sjednom sustavu Squiggles i tako samostalno istraživati svijet.

U razini očiju uz Squiggles i hi lo podvozje

Uz hi lo podvozje, dijete vam je uvijek u razini očiju, bilo da se igra s drugima ili jede za stolom. Visinu je jednostavno podesiti pomoću nožne pedale s plinskom oprugom pod pritiskom u unutrašnjosti, kojom se podiže i spušta terapijski stolac.

Prostor za igru

Terapijski stol nudi puno prostora vašem djetetu za vrijeme igre i drugih aktivnosti, čak i dok sjedi. Prostrana površina pruža djetetu dobrodošlu potporu dok jede.

Tehnički podaci

Tehnički podaci  
Dob 1–5 years
Visina tijela 75–110 cm
Maks. težina korisnika 22 kg
Dubina sjedišta 190–290 mm
Širina sjedišta 160–260 mm
Visina leđa
(s pozicionerom ramena + 100 mm)
320–380 mm
Širina prsa 160–220 mm
Nagib naslona za leđa -10° to +25°
Nagib sjedišta -20° to +30°
Visina između sjedišta i poda
hi lo podvozje
270–650 mm
Duljina potkoljenice 125–270 mm
Širina kuka (udaljenost između potpora za kukove) 160–220 mm
Širina koljena 90–190 mm
Dimenzije terapijskog stola 460 x 560 mm
Visina terapijskog stola 115 x 170 mm
Ukupna duljina, hi lo podvozje 640 mm
Ukupna širina, hi lo podvozje 540 mm
Ukupna visina, hi lo podvozje 315 mm
Ukupna duljina, podvozje Basic 630 mm
Ukupna širina, podvozje Basic 525 mm
Ukupna visina, podvozje Basic 265 mm
Težina, podvozje Basic 4.5 kg

Preuzimanja

Preuzmite dokument:


Dodatna oprema


Slični proizvodi