Avantgarde CLT

Trajno zavarena sklopiva invalidska kolica za aktivne pojedince

Avantgarde CLT

Želite atraktivan i personaliziran dizajn, ali ne želite pristati na kompromis po pitanju funkcionalnosti? Onda je došao trenutak da se upoznate s Avantgarde CLT koji spaja elegantni dizajn s laganom strukturom, a uz sve to zadržava stabilnost. Ovo između ostalog podržava i nosivost težine do 100 kg. Materijali visoke kvalitete predstavljaju standard, a ponuđena je i široka paleta boja. Zahvaljujući modularnoj strukturi, moguće je u bilo kojem trenutku provesti izmjene.

Korištenjem karbonskih elemenata i uz dodatnu prilagodbu trajno zavarene verzije, CLT je još više usklađen s individualnim zahtjevima korisnika. Spoj minimalne težine i optimalne prilagodbe.

Na slici je prikazana dodatna oprema.

Jedinstveno!

Kotači trajno zavareni u položaju čine jedinstvenima vaša sklopiva invalidska kolica Avantgarde CLT.

Cijevasti oslonac za stopala

Uz cijevasti preklopivi oslonac za stopala, vaš model Avantgarde CLT je još lakši.

Karbonske bočne stranice

Možete naručiti model CLT s praktičnom i laganom zaštitom za odjeću izrađenom od karbonskih vlakana.

Trajno zavareni rukohvati za guranje

Uz zavareni stražnji dio okvira koji je izrađen po mjeri, cijevi stražnjeg dijela okvira mogu se saviti prema želji korisnika te se mogu montirati zavarene ručice za guranje.Prednosti vidljive na prvi pogled

Izdržljivi mehanizam za sklapanje

Središnje dvostruke škare čine sklapanje vašeg CLT modela jednostavnijim i uz to osiguravaju visoku razinu čvrstoće dok su invalidska kolica sklopljena.

Sofisticirana rješenja detalja

Zahvaljujući svom dizajnu zatvorenog kućišta, kočnica u razini koljena učinkovito je zaštićena od nečistoća. Kao standardni dio opreme, kočnica se može sklopiti dok je aktivirano blokiranje kotača, kako bi se korisnik mogao izvršiti transfer bez ometanja.

Suptilnost i smanjena težina

Jednostavni i neupadljivi Infinity stražnji kotači, od kojih svaki teži manje od 900 g, smanjuju težinu vašeg modela Avantgarde.

Lagana i prozračna

Verzija s varenom presvlakom naslona za leđa puno je više od običnog vizualnog efekta, ona je također prozračna i jako lagana.

Nagib naslona za leđa prema specifikacijama korisnika

Kod trajno zavarenog CLT modela, nagib naslona za leđa je također prilagođen korisniku – željeni nagib naslona za leđa oblikuje se u tvornici, a invalidska kolica se dostavljaju spremna za uporabu.

Produžetak vilice kotača

Produžeci vilice kotača čine invalidska kolica iznimno otpornima na prevrtanje, bilo da su nastavci jednostavnog oblika ili imaju prilagodnik za drugu osovinu kad se koristi bicikl prilagođen za osobe s invaliditetom.

eSupport pruža vam podršku gdje god da se nalazite

">Sva podrška koja vam je potrebna uz najveću moguću razinu neovisnosti. Proširen raspon aktivnosti zahvaljujući pojedinačnom pomoćnom pogonu za invalidska kolica na ručni pogon.

Tehnički detalji

Tehnički podaci

Stražnji kotači se mogu zavariti u određeni položaj, pružajući iskusnim korisnicima dodatno znatno smanjenje težine.

Plastificiran okvir

Plastificiranje metodom lakiranja prahom (powder coating) boja se omotava oko metalne površine i proizvodi blistav efekt boja prema vašem ukusu.

Prozračna tkanina

Elastična, sintetička mrežica presvlake osvojit će vas će vas prozračnošću.

Tkanina za presvlake

Najlonski materijal korišten za izradu presvlaka udoban je za kožu, odbija prljavštinu i po svojoj prirodi je jednostavan za održavanje.

Mekani kotačići proizvođača froglegs

Svojom aluminijskom osnovom mekani kotačići Frogglegs doprinose atraktivnom izgledu invalidskih kolica te omogućuju zamjetno poboljšanje radnih značajki – posebno zahvaljujući elastičnom gumenom spoju od kojih su izrađeni.

Prilagodljive presvlake za sjedište

Prilagodljiva presvlaka za sjedište uvijek ima svoje prednosti, posebice kad se ulegnuće oblikovanog sjedišta može prethodno oblikovati podešavanjem remenja s čičkom.

Tehnički podaci

Tehnički podaci  
Maksimalna nosivost 100 kg
Neto težina modela sa širinom sjedišta 40 cm x dubina sjedišta 40 cm Podesivi model približno 10 kg, zavareni model 9 kg
Širina sjedišta 320–500 mm
Dubina sjedišta 360–520 mm
Visina leđa 250–500 mm
Visina prednjeg dijela sjedišta 390–550 mm
Visina stražnjeg dijela sjedišta 360–510 mm
Materijal okvira Aluminium

Preuzimanja

Preuzmite dokument:

Avantgarde CLT

Letak


Dodatna oprema


Slični proizvodi